Sokszor kérdezik a Menyasszonyaim, miért döntöttem úgy, hogy megnyitom a La femme szalont?
Honnan jött az ötlet, hogy esküvői ruhákkal szeretnék foglalkozni?

Néhány mondatban el szoktam mesélni, hogy a saját esküvői ruha keresésem története indított el ebben a csodálatos szakmában. De nem pozitív élményként, sokkal inkább tanulságként emlékszem rá vissza.

Ezen a képen én vagyok több mint 10 évvel ezelőtt.
eskuvoiruha-keruldelacsalodast

Bőven vannak hangzatos ígéretek, amik azt próbálják bizonygatni, hogy egy adott ruhát milyen kevésszer adnak ki, vagy miért legyél nyugodt az felől, hogy az esküvőd napján is ugyanolyan szép ruhát kapsz majd, mint amikor először felvetted. Minden menyasszony a legjobb ruhát akarja választani és abban a reményben hozza meg a döntést, hogy ez sikerül. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy szinte sehol nem lehet olyan információkhoz jutni, amelyek hozzásegítik a menyasszonyt, hogy avatott szemmel ismerjenek fel különbségeket ruha és ruha közt.

Sok próbán túl, én is találkozom ijedt és csalódott menyasszonyokkal, akik minden részletre kíváncsiak a ruhájukat illetően. Új-e a ruha? Hányszor kölcsönözzük? Hány esküvője lesz addig? Ugyanilyen szép lesz-e akkor is, amikor ő fogja viselni?

Rengeteg munka van amögött, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk a menyasszonyok, éppen ezért van jó okunk arra, hogy hozzásegítsük a menyasszonyokat olyan szakmai ismeretekhez, aminek a birtokában nem maradhat titok előttük.

Hogyan fogj hozzá?
Amikor a ruhák háta dekoráltabb mint az eleje

Az idei év legnagyobb sikerű újítása a Nude hatású hát rész, változatos csipke motívumokkal díszítve. Mivel a bőr színnel szinte teljesen egybe olvad a tüll, a kreátorok olyan illúziót akartak kelteni, mintha a menyasszony hátára lenne tetoválva a csipke vagy gyöngy motívum. A végeredmény pazar, minden képzeletet felülmúl.

Egy ilyen ruha után, valóban utána fordul mindenki!
Mindig is nagy dilemma, hogyan és mivel dekoráljunk az esküvőnkön?

Akár magadnak készíted el a dekorációt, akár szakember segítséget kéred, biztosan fogsz találni néhány szívmelengető és hangulatos ötletet a 2016-os trendek között.
Egy különleges filmmel készült a Rosa Clara.
Egy titokzatos világba kalauzol, oda ahova egyébként soha nem léphetne be egyikünk sem.
Hogy miért áll oly közel a szívünköz ez a film? Mert egy csoda születését mutatja be.
Ismerősen csengő nevek, akiknek a ruháiból bestsellerek lesznek és akiknek a ruháiért világszerte menyasszonyok milliói rajonganak.
Kik azok a tervező zsenik, akik valóra váltják a menyasszonyok álmait?

Ismerd meg őket közelebbről:
Egy letisztult, egyszerű ruhát szeretnél de nem találsz olyat ami igazán tetszik?

Gondoltunk egy nagyot!

Itt a nagyszerű lehetőség, állítsd össze TE az esküvői ruhádat! Nem kell mást tenned, mint kiválasztod az “alap” ruhát.

Mi adunk hozzá övet, brosst, csipke applikációt vagy bolerót, te pedig valósítsd meg az ötleted. Tűzd fel, gombold rá, vedd föl azzal a kiegészítővel, amivel neked tetszik. Váljon teljessé a ruha, úgy ahogy te akarod. Jól hangzik? Gyere el, próbáld ki mennyiféle lehetőség létezik a ruhád megvalósítására.
Számtalan hasznosnak mondott tipp kering a neten a jó ruhaválasztásról illetve arról, hogy honnan fogod tudni melyik lesz a jó ruha, hogyan lehet megtalálni az igazit? Amióta az esküvődre készülsz, biztosan olvastál már hasonlót. Végtelen sok ruha próbán túl, nagy részükkel nem is értek egyet.
Kedves Menyasszonyaink!

De jó vissza emlékezni az eltelt nyárra! Fantasztikus élmény volt nap mint nap veletek együtt készülni erre a csodálatos alkalomra. És bizony nem mutattuk sosem, de veletek együtt izgultuk végig az előkészületeket, hogy minden tökéletes legyen és mindennek hatalmas sikere legyen, ahogy azt elképzeltétek. Hálásan köszönjük, hogy részesei lehettünk a boldogságotoknak és itt szeretnénk megköszönni mindnyájatoknak a rengeteg fényképet és élménybeszámolót. Szívből kívánunk Nektek ezzel a videóval hosszú és örömteli közös életet!
Nem ritka, amikor arról kérdeztek bennünket, hogy mi hogyan választanánk saját magunknak esküvői ruhát? Mivel tudunk egy s mást a szakmáról, vajon mi alapján keresnénk meg azt az egyet, amelyiket szívesen viselnénk a esküvőnkön?
Olyan ruhára vágysz, amit nem lehet megtalálni bármely szalonban vagy bármely esküvőn?

Ebben a videóban meginvitálunk, hogy nézz körül nálunk.
Kik vagyunk? Hogyan kezdődött a szalon története? Az Esküvői Magazinban Nagy Veronika, a La femme szalonvezetője mesél nekünk erről.
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mennyire jó lenne egyszer egyedül maradni egy esküvői ruha szalonban? Felpróbálni minden menyasszonyi ruhát, minden csillogó kiegészítőt és felkutatni az összes kincset, amit csak egy szalon rejthet.
A XV. század hölgyei a szoknya tartásának feljavítására és a karcsú derék kihangsúlyozására már hordtak a ruhájuk alatt merevítéseket.
A jól bevált trükkjeiket a modern kor is átörökítette. Ilyen például az abroncs vagy közismertebb nevén az alsószoknya.
Az esküvőn a torta a legnagyobb gasztronómiai élmény! Mondhatnánk úgy is, hogy a tortával megkoronázzuk a vacsorát! Lenyűgöző, habos cukor virágok , formára öntött csokoládék és mézédes marcipán.
Ó, azok a pompás csipke kreációk! Annyira titokzatossá és mesebelivé emelik a megjelenésünket! Ámulva csodáljuk a
különleges finomságukat és azt, ahogy sugároznak magukból valami mágikus vonzerőt.
Őszinte leszek Veled, a téma kényesebb, mint elsőre gondolnánk.
Az egy fantasztikus élmény, amikor esküvői ruhát keresünk!
Szinte mindenkivel meg akarjuk osztani azt, hogy milyen lesz a ruhánk, közben persze valahogyan jó lenne mégis titokban tartani.
Már régóta tervezzük, hogy megosztjuk veletek az élményeinket és a tapasztalatainkat.

Nincs még egy szakma, ami ilyen sokszínű, örömteli és végtelen kreativitást vár egyszerre. Nem is beszélve a veletek töltött pillanatokról; – ha arra gondolok, hogy mennyire ragályos a lelkesedésetek, és hogy milyen fantasztikus dolog ennyire boldognak látni benneteket.
Nemrégiben Alfred Angelo mesebeli szereplőkről elnevezett Disney kollekcióját csodálhattuk meg (nekünk Csipkerózsika a nagy kedvenc), most pedig Barbie ruháin akadt meg a szemünk. A tervező gondoskodott róla, hogy a kellően habos-fodros ruhái összetéveszthetetlenek legyenek és ezt nem csak a szín kavalkáddal érte el hanem úgy, hogy a modelljeit egy Barbie feliratú bross vagy swarovski berakással fémjelezte.
Szeretnéd már tudni, miből választanak majd a jövő év menyasszonyai?
Meghívást kaptunk júniusban Németországba, ahol az Enzoani bemutatta a 2013-as év legújabb költeményeit.
Íme a képek!

Nyitvatartás


Hétfő-Péntek: 10.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés


Telefonszám: +36 30 251 65 18
E-mail: hello@lafemmeszalon.hu
Címünk: Debrecen, Piac utca 81. Fszt./1.
Kérdésed van? Írj nekünk!

La Femme Esküvői Ruhaszalon nagyobb térképen való megjelenítése
La femme szalon a Facebookon:
Kérdésed van? Írj nekünk!