Mindenki észre fogja venni, hogy nem mindennapi esküvői ruhát viselsz

Sok év telt el azóta, hogy az első álom valóra vált és megnyitott egy mesebeli ruha szalon Debrecen belvárosában. Tele ambícióval, az újítás és a hétköznapiságtól való szabadulás törekvésében született a La femme. Évről évre sok száz menyasszony fedezi fel ezt a varázslatos helyet, hogy rátaláljon a tökéletes esküvői ruhára, amiről álmodik.Talán a szakma iránti szeretetünk vagy talán a gyönyörű menyasszonyaink sikere által, de mára a régió leggyakrabban választott esküvői ruhaszalonjává válhattunk.Soha nem szűnő buzgalommal kutatjuk évről-évre a nemzetközi esküvői divat szakma Kiválósági Nagydíjas kollekcióit, hiszen egyetlen elkötelezettségünk, hogy életed legfontosabb napján felülmúld mindenki várakozását és büszke légy a ruha választásodra. Kifinomult stílusú és változatos dizájner ruhákkal, fényűző kiegészítőkkel, valamint profi szakmai környezettel tesszük a ruhapróbát egyedülálló élménnyé számodra. Szalonunkban kivételes gondoskodás és melegszívű hangulat fogad, ahol személyre szabottan segítünk a legelőnyösebb sziluett, a tökéletes ruha és a megfelelő kiegészítők megtalálásában tetőtől talpig.


Fontos számunkra, hogy a kiválasztott ruhád beteljesítse a hozzá fűzött várakozásodat ezért megosztjuk veled minden szakmai tudásunkat és mindazt a lehetőséget, amit ismerünk az álmod megvalósítására. Bármilyen esküvői ruhát is képzeltél el magadnak, meg fogod találni azt, amelyben első pillantásra tudni fogja a Szíved Választottja, hogy milyen fontos számodra ez a nap.


Nézd meg bemutatkozó videónkatHogyan készül az esküvői ruhád?

"Amikor a menyasszony felpróbálja az elkészült ruháját, igazi varázslatnak élik meg, hogy minden apró részlet olyanná válik mintha rá öntöttük volna. Ha kíváncsi vagy erre a csodára, a hosszú, napokig tartó munkát összesűrítettük néhány percbe, hogy bepillantást engedjünk abba, mitől lesz a legszebb életed legkülönlegesebb ruhája."


A próbababa

Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mennyire jó lenne egyszer egyedül maradni egy esküvői ruha szalonban?
Felpróbálni minden menyasszonyi ruhát, minden csillogó kiegészítőt és felkutatni az összes kincset, amit csak egy szalon rejthet.
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Nyitvatartás


Hétfő-Péntek: 10.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés


Telefonszám: +36 30 251 65 18
E-mail: hello@lafemmeszalon.hu
Címünk: Debrecen, Piac utca 81. Fszt./1.
Kérdésed van? Írj nekünk!

La Femme Esküvői Ruhaszalon nagyobb térképen való megjelenítése
La femme szalon a Facebookon:
Kérdésed van? Írj nekünk!