Tudj meg mindent a próbáról,
a kölcsönzés menetéről és a vásárlásról.


„Honnan származnak az esküvői ruhák?”

A La femme szalon az amerikai Enzoani, Blue by Enzoani és Maggie Sottero, a spanyol Rosa Clara, Luna Novias, Alma Novia, és a szintén amerikai White by Vera Wang márkák hivatalos forgalmazója.
 
„Hogyan történik a kölcsönzés/vásárlás?”

A szalon összes esküvői illetve alkalmi ruhája kölcsönözhető vagy megvásárolható. Az esküvői ruhádat kérheted első felvételre is, amit az általunk képviselt gyártók bármelyik modelljéből megrendelhetsz nálunk. A megrendelt illetve első felvételre kért menyasszonyi ruhák gyártótól függően 3 színárnyatban - fehér, gyémánt fehér, ekrü -  választhatóak, a számodra megfelelő  méretezéssel.  A megrendelt ruhák szállítási idejét 12-16 hétre vállaljuk. Úgy kölcsönzés, mint vásárlás esetén a ruhákat a méretedre igazítjuk.

„Miért lehetek biztos benne, hogy a kikölcsönzött esküvői ruhám az én esküvőm napján is olyan gyönyörű lesz, mint amikor beleszerettem?”

Azért, hogy ezt számodra garantáljuk, a kollekcióink darabjait évközben is folyamatosan megújítjuk.  A La femme szalon nagyon határozottan foglal állást az mellett, hogy minden menyasszonya kifogástalan állapotú esküvői ruhát viseljen.
 
„Mivel készüljek a ruhapróbára?”

Ha van kedved hozz magaddal egy alkalmi magas sarkút és a kedvenc pánt nélküli melltartód.
 
„Van-e maximálva, hogy hány ruhát próbálhatok fel egy ruhapróbán?”

Nincs.
 
„Minden ruha darabot láttam a honlapon?”

A szalon teljes esküvői és alkalmi ruha kínálata bővebb az itt bemutatottaktól.
 
„Bejelentkezés nélkül is ellátogathatok hozzátok?”

Igen.  A ruhapróbákra a bejelentkezés nem szükségszerű. Azonban ha bejelentkezel előzetesen, azt köszönettel vesszük, hiszen elkerülheted a szalonban zsúfoltságot vagy a hosszas várakozást.

„Mennyi időt vesz igénybe a ruhapróba?”

Minimum 1 óra.
 
„Kinéztem magamnak egy ruhát, de van rajta egy olyan részlet, amit szívesen megváltoztatnék. Van rá lehetőség?”

Igen, számtalan lehetőség van, amiben munkatársaink segíteni fognak neked a ruhapróbán.
 
„Mindegyik ruhának van uszálya?”

Igen, a nyugat-európai és az amerikai tervezőkre kivétel nélkül igaz, hogy a ruhák uszállyal készülnek. Azonban fontos tudnod, hogy az uszály könnyű kezelhetőségéről előzetesen gondoskodunk neked. A kész ruhádat úgy fogod megkapni, hogy az uszály bármikor felcsatolható és elrejthető, ha nincs rá szükséged. Munkatársainktól profi segítséget kapsz majd, hogy a kezelése gyorsan és gördülékenyen menjen és minden percét élvezhesd a ruhád viselésének.
 
„Hány napra kapom meg az esküvői ruhámat?”

A kikölcsönzött esküvői ruhádat akár 4 napra elviheted, csütörtöktől hétfőig. Ha ettől az időponttól szeretnél eltérni, feltétlen egyeztess munkatársunkkal.
 
„Ha nem pont az én méretem a ruhám, kell izgulnom a méretre igazítás miatt?”

Semmiképpen. Mielőtt elviszed a kész esküvői ruhát, fel fogod próbálni. Nálunk az utolsó pillanatban is jelezheted, ha valamit változtatni szeretnél rajta. Nincs okod aggódni, számunkra is ugyanolyan fontos a ruhád sikere, mint neked. Addig el sem engedünk téged a kész ruhával, amíg nem olyan minden egyes részlet, mint ahogy azt elképzelted!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Nyitvatartás


Hétfő-Péntek: 10.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés


Telefonszám: +36 30 251 65 18
E-mail: hello@lafemmeszalon.hu
Címünk: Debrecen, Piac utca 81. Fszt./1.
Kérdésed van? Írj nekünk!

La Femme Esküvői Ruhaszalon nagyobb térképen való megjelenítése
La femme szalon a Facebookon:
Kérdésed van? Írj nekünk!