Blog - La Femme Esküvői Ruhaszalon
Félek a bérléstől, mi lesz ha valami történik a ruhámmal?
Teljesen érthető ha már a ruhakeresés előtt ezen vívódsz, hozzánk is eljut mindenféle rém történet szétszaggatott ruhákról. Természetesen nem állítjuk, hogy ez nálunk soha nem fordul elő. Alkalmanként a La femme menyasszonyainak a ruhái is szenvednek balesetet, csakhogy sokkal árnyaltabb módon, mint ahogyan az a köztudatban szerepel.

Emiatt fontosnak tartjuk, hogy már a ruhaválasztáskor feltedd a kérdéseid és mindent megtudj, mire számíts egy „baleset” esetén.

Tudnod kell, hogy a legmagasabb kategóriájában a felhasznált alapanyagok minősége kiváló! Emiatt összehasonlíthatatlanul jobb a szakítószilárdságuk. Példának, egy hernyóselyem tüll kibírja a durvább igénybevételt, amig egy olcsó verzió az első vészhelyzetben papírként szakad.

Nem véletlen, ha a legnagyobb mulatság közepette is megnyugvással tapasztalod, hogy még egyben van a ruhád.

Illetve a magas minőségű alapanyagok további előnye, hogy sokáig megőrzik az eredeti tartásukat és színüket, emiatt nem vehetők észre a ruhán, hogy egyáltalán volt esküvője?

Mi a történik abban az esetben, ha mégis elszakad a ruhád?

Nincs az a ruha, aminek ne lehetne legyőzni a szakítószilárdságát. De bármilyen ilyesztőnek látszik abban a pillanatban a helyzet, két megoldásunk is van az orvoslásra!

Az első, a gyártóink folyamatos raktár készlete, ahonnan néhány napon belül pótolni tudjuk a sérült modellt.

Van még egy egyszerű és sokkal költséghatékonyabb megoldás a menyasszonyaink számára, ez pedig a ruha eredeti állapotának a visszaállítása. A gyártó elküldi a vadonatúj csere elemeket a ruhához, a tüllöket, selymet, csipkét, a szalonban pedig újra varrjuk és vissza állítjuk az esküvői ruha gyári állapotát.

A bérlés mint opció, nem hordoz több bizonytalanságot, mintha saját esküvői ruhád lenne, hiszen ha valami történne vele, azt is ugyanúgy szeretnéd helyrehozatni.

La femme menyasszonyként fontos tudnod, hogy soha nem hagyunk magadra. Mindig felkészültek vagyunk a legtöbb helyzetre, már a méretre igazítással igyekszünk kizárni minden esetleges problémát és könnyűvé tenni a menyasszonyi ruha viselést, hogy egész nap hibátlan ruhában tündökölj!
A Szalon, amivé válunk
Nem múlhat el úgy a 2017, hogy ne osztanánk meg a Menyasszonyainkkal közös emlékeket!

Olyan hirtelen véget ért az év, mire feleszméltünk a munkából december lett.

Jó, hogy néha a kezünk ügyében volt a telefon, mert így megörökíthettük az utolsó
ruhapróbaörömét, a megnyugvást adó első pillantást a tükörben, és azt a felszabadultság érzést, amit csak egy tökéletes ruha képes megadni.

Szeretnénk köszönetet mondani egy általunk készített 3 perces kisfilmmel gyönyörű Menyasszonyainknak, hogy ránk bízták életük legkülönlegesebb ruháját.

Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a készülődés varázslatos hangulatát, részesei lehettünk a nagy rátalálás pillanatainak, az öröm könnyeknek és a boldog öleléseknek. Látva a Vőlegények első pillantását kimondhatatlanul jó érzés, hogy valóra válhatott az álom, amivel hozzánk érkeztetek.

Szeretettel, Vera és a Lafemme szalon csapata
Alsószoknya mustra
Nem csak a jól látható dolgok alakítják a ruhád küllemét.
A nem látványos részletek is rendkívül fontosak, gondolok például a kellően átgondolt alsószoknya választásra.
Ugyanis kevesen tudják, hogy a menyasszony szoknyájának "lelke" az abroncs.
Képes beszámoló az Esküvő Trend magazin fotózásról
Kategória: La femme titkok

Képes beszámoló az Esküvő Trend magazin fotózásról

magazin, fotózás, titkok, esküvői, trend, werk,
Egy márciusi napra terveztük a fotózást de az időjárás miatt volt bennünk némiaggodalom. Aztán a reggeli vastag felhők hamar elvonultak, mintha csak tudta volna az időjárás, hogy ragyogó napsütésre van szükségünk. A helyszínt már jól ismertük, ami fontos is volt a ruhák kiválogatása miatt. Azonban amikor a modell felől érdeklődtünk, a főszerkesztő csak annyit mondott, nagy meglepetést tartogat, gyönyörű lány lesz!
Az esküvői divat szakma kiválóságai
Mit jelent az, hogy "Kiválósági Nagydíjas" ruhák? És mitől más egy díjazott ruha?

Az esküvői divat szakma csak úgy ontja magából a szebbnél szebb darabokat. Nekem sem volt mindig könnyű eligazodni közöttük.
Amikor első alkalommal találkoztam ezekkel a megkülönböztető díjakkal, nagyon fellelkesített, mert egyértelművé tette számomra, hogy melyek azok a ruha márkák, amelyekre érdemes figyelni.


Janicsák Veronika a La Femme szalonban
Kategória: La femme titkok

Janicsák Veronika a La Femme szalonban

Janicsák Veca, Veca, menyasszony,
Örömmel idézem fel az idei nyarat, már csak amiatt is mert különleges vendég látogatott el hozzánk júniusban.

Emlékszem, telve voltunk izgalommal, el sem tudtuk képzelni milyen lesz majd az első találkozás.
Aztán elérkezett a nap és egy gyönyörű lelkű, csupa mosoly lány lépett be az ajtón.
Üde, királylányos darabra esett a választása, ami az idei kollekciónk egyik legkülönlegesebb darabja volt.
Ki ismeri fel a mellettem álló hölgyet?
Fényűző kollekcióinkat kizárólag a szakma díjazott manufaktúráitól válogatjuk, és pazar választékkal gondoskodunk róla, hogy megtaláld a ruhádhoz illő csillogást.
Ékszereink összetevői: Opál, édesvízi gyöngy, cirkónium és színes swarovski kövek.

Ha érzékeny vagy a fémekre, akkor sem kell aggódnod, nyakláncaink és fülbevalóink garantáltan allergén mentesek!

2018-as ékszer kollekciónk már a Lafemme szalonban!
Szigeti-Gulyás Lilla
"Amikor kitűztük az esküvő napját, volt egy elképzelésünk arról a napról! A készülődésről, a szertartásról, a lakodalomról, a dekorációról, a vendéglátásról, amivel kedves vendégeinket kápráztatjuk el, és nem utolsó sorban nekünk is örömet okoz. Leginkább a ruha kiválasztását vártam a legjobban.

Ha megkérdezték tőlem, hogy milyen ruhát szeretnék akkor azt válaszoltam, hogy olyan “Lillásat”. Akik ismernek azok mosolygósan azt válaszolták, hogy “tudom” :)


Bozsó Georgina
Röviden a véleményem mi is lehetne más, mint az előttem szólóknak. A szalon tökéletes, meghitt, nyugodt, bármikor képes menedéket nyújtani a menyasszonyoknak. Már a próba elején ideges voltam, hiszen, próbáltam már én is menyasszonyi ruhát több szalonban, de sajnos ezek az alkalmak nem voltak túl sikeresek. Aztán eljöttem hozzátok.
Bacsa Ditti
Mostantól szokásunk lesz, hogy nem csupán rövid élménybeszámolókat, hanem hosszasabb történeteket osztunk meg a menyasszonyainkról.

Azt szeretnénk, ha ezekből beszámolókból hasznot tudnál meríteni.

Mindenki ruhakeresési története más, mindenki másképp bontakoztatja ki a szépségét és fejezi ki önmagát. Mégis ugyanazokat az izgalmakat, aggodalmakat éli át, és ugyanolyan kérdések fordulnak elő minden ruha keresésnél.

Szeretettel osztjuk meg veled első "valódi történetünket" gyönyörű menyasszonyunktól Dittitől:


La femme kezdetek - Amikor nem találsz rá az igazira
Sokszor kérdezik a Menyasszonyaim, miért döntöttem úgy, hogy megnyitom a La femme szalont?
Honnan jött az ötlet, hogy
esküvői ruhákkal szeretnék foglalkozni?

Néhány mondatban el szoktam mesélni, hogy a saját esküvői ruha keresésem története indított el ebben a csodálatos szakmában. De nem pozitív élményként, sokkal inkább tanulságként emlékszem rá vissza.

Ezen a képen én vagyok több mint 10 évvel ezelőtt.
10 szakmai titok, hogy ne csalódj az esküvői ruha választásodban!
Kategória: La femme titkok

10 szakmai titok, hogy ne csalódj az esküvői ruha választásodban!

esküvői ruha, választás, menyasszonyi ruha,
eskuvoiruha-keruldelacsalodast

Bőven vannak hangzatos ígéretek, amik azt próbálják bizonygatni, hogy egy adott ruhát milyen kevésszer adnak ki, vagy miért legyél nyugodt az felől, hogy az esküvőd napján is ugyanolyan szép ruhát kapsz majd, mint amikor először felvetted. Minden menyasszony a legjobb ruhát akarja választani és abban a reményben hozza meg a döntést, hogy ez sikerül. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy szinte sehol nem lehet olyan információkhoz jutni, amelyek hozzásegítik a menyasszonyt, hogy avatott szemmel ismerjenek fel különbségeket ruha és ruha közt.

Sok próbán túl, én is találkozom ijedt és csalódott menyasszonyokkal, akik minden részletre kíváncsiak a ruhájukat illetően. Új-e a ruha? Hányszor kölcsönözzük? Hány esküvője lesz addig? Ugyanilyen szép lesz-e akkor is, amikor ő fogja viselni?

Rengeteg munka van amögött, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk a menyasszonyok, éppen ezért van jó okunk arra, hogy hozzásegítsük a menyasszonyokat olyan szakmai ismeretekhez, aminek a birtokában nem maradhat titok előttük.

Hogyan fogj hozzá?


Tervezők a ruhák mögött
Kategória: La femme titkok

Tervezők a ruhák mögött

Rosa Clara, Vera Wang, esküvői ruha, tervezők, designer, Kang Chun Lin, Enzoani,
Ismerősen csengő nevek, akiknek a ruháiból bestsellerek lesznek és akiknek a ruháiért világszerte menyasszonyok milliói rajonganak.
Kik azok a tervező zsenik, akik valóra váltják a menyasszonyok álmait?

Ismerd meg őket közelebbről:
Esküvői divat trendek 2016.
Kategória: Újdonságok

Esküvői divat trendek 2016.

divat, esküvői, ruha, menyasszony, trend,
Amikor a ruhák háta dekoráltabb mint az eleje

Az idei év legnagyobb sikerű újítása a Nude hatású hát rész, változatos csipke motívumokkal díszítve. Mivel a bőr színnel szinte teljesen egybe olvad a tüll, a kreátorok olyan illúziót akartak kelteni, mintha a menyasszony hátára lenne tetoválva a csipke vagy gyöngy motívum. A végeredmény pazar, minden képzeletet felülmúl.

Egy ilyen ruha után, valóban utána fordul mindenki!
Hangulat varázsló ötletek
Kategória: Inspirálódj

Hangulat varázsló ötletek

ötlet, hangulat,
Mindig is nagy dilemma, hogyan és mivel dekoráljunk az esküvőnkön?

Akár magadnak készíted el a dekorációt, akár szakember segítséget kéred, biztosan fogsz találni néhány szívmelengető és hangulatos ötletet a 2016-os trendek között.
Kategória: La femme titkok

Rosa Clara kulisszatitkok

Rosa Clara, Barcelona, kulisszák,
Egy különleges filmmel készült a Rosa Clara.
Egy titokzatos világba kalauzol, oda ahova egyébként soha nem léphetne be egyikünk sem.
Hogy miért áll oly közel a szívünkhöz ez a film? Mert egy csoda születését mutatja be.


Pont olyan, amilyennek elképzelted!
Kategória: Újdonságok

Pont olyan, amilyennek elképzelted!

boleró, bross, álom, csipke, esküvő, divat, ruha, menyasszony,
Egy letisztult, egyszerű ruhát szeretnél de nem találsz olyat ami igazán tetszik?

Gondoltunk egy nagyot!

Itt a nagyszerű lehetőség, állítsd össze TE az esküvői ruhádat! Nem kell mást tenned, mint kiválasztod az “alap” ruhát.

Mi adunk hozzá övet, brosst, csipke applikációt vagy bolerót, te pedig valósítsd meg az ötleted. Tűzd fel, gombold rá, vedd föl azzal a kiegészítővel, amivel neked tetszik. Váljon teljessé a ruha, úgy ahogy te akarod. Jól hangzik? Gyere el, próbáld ki mennyiféle lehetőség létezik a ruhád megvalósítására.
A ruha, ami a legszebbet hozza elő belőled
Kategória: Újdonságok

2013 nyár

nyár, videó,
Kedves Menyasszonyaink!

De jó vissza emlékezni az eltelt nyárra! Fantasztikus élmény volt nap mint nap veletek együtt készülni erre a csodálatos alkalomra. És bizony nem mutattuk sosem, de veletek együtt izgultuk végig az előkészületeket, hogy minden tökéletes legyen és mindennek hatalmas sikere legyen, ahogy azt elképzeltétek. Hálásan köszönjük, hogy részesei lehettünk a boldogságotoknak és itt szeretnénk megköszönni mindnyájatoknak a rengeteg fényképet és élménybeszámolót. Szívből kívánunk Nektek ezzel a videóval hosszú és örömteli közös életet!
Egy szakmabeli hogyan választana magának esküvői ruhát? - Levél a fiókunkból
A La femme szalon története
Kategória: Újdonságok

A próbababa

film, próba, baba, videó,
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy mennyire jó lenne egyszer egyedül maradni egy esküvői ruha szalonban? Felpróbálni minden menyasszonyi ruhát, minden csillogó kiegészítőt és felkutatni az összes kincset, amit csak egy szalon rejthet.

1. oldal / 2

esküvői ruha, menyasszonyi ruha Debrecen - La femme esküvői ruha szalon

esküvői ruha kölcsönzés és vásárlás La femme szalon Debrecen

különleges menyasszonyi ruhák, prémium méretreigazítás

Kapcsolat


hello@lafemmeszalon.hu

4025 Debrecen Piac u. 81./1.

Telefon: + 36 30 2516518


Felhasználási feltételek
Adatvédelmi Nyilatkozat

Média megjelenések

Viasat3
Fórum Debrecen
Alföld TV
Esküvői Trend Magazin
Esküvői Divat Magazin
Magyar Esküvő
Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket (cookie) használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. Tovább olvasom >>