Menyasszonyaink - La Femme Esküvői Ruhaszalon

lafemmenyasszonyok

Bézi-Szűrösová Tünde

„ Kedves Vera és La femme csapat (Júlia, Piroska, Timi)!

Köszönöm azt a mérhetetlen kedvességet, odafigyelést, törődést, amit az elmúlt közel 2 évben kaptam Tőletek. 2019. augusztusban volt az első ruhapróbám, és meg is találtam a csodaruhámat, viszont a vírus miatt halasztanunk kellett az esküvőt egy teljes évvel. De ez alatt az idő alatt minden segítséget megkaptam Tőletek. Mikor Vera 3 hete telefonált, hogy várnak ruhaigazításra, alig vártam, hogy újra felvehessem A ruhát. Igaz, a szalon nagy átalakuláson esett át, de a csapat semmit sem változott. Ugyanolyan kedvesen, nagy mosollyal fogadtak, mint az első alkalommal. A szakmai tudásuknak és a profizmusoknak köszönhetően a ruha tökéletesen állt rajtam, többen is kérdezték, hogy varrattam-e, tökéletesen lett rám szabva. Az esküvőnk napján igazán különlegesnek érezhettem magam, és nem győztem megköszönni a sok dicséretet.
Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, és köszönöm, hogy valóra váltottátok az álmomat!
Tünde ”

Antal-Borsi Anita

„ Kedves Vera, Kedves Lányok!

Csodaszép képek örökítették meg a gyönyörű ruhát, amit viselhettem; ezúton is köszönöm még egyszer mindenki türelmét és kedvességét a próba során.
Nagyon hamar megtaláltam, első látásra éreztem, ebben a ruhában szeretnék férjhez menni.
Tökéletes választásnak bizonyult, kivételes érzés volt viselni.
Két kislányom azóta is folyamatosan menyasszony szeretne lenni!
Köszönettel,

Antal-Borsi Anita ”

Kovács Andrea

„ Kedves La Femme Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhámat és gyermekkori álmom valóra váltását, hogy hercegnőként ragyoghattam a nagy napon. A ruha minősége egyszerűen leírhatatlan, az emberek nem csak gyönyörűnek láttak, hanem különlegesnek és egyedinek. Számtalan ember reakciója megért volna egy felvételt. Csatolok pár képet, amely számomra teljesen átadja, hogy is éreztem magam álmaim ruhájában. ”

Lesku Roberta

" Kedves Vera és La femme szalon!
Fogadjátok szeretettel ezt a pár képet a kreatív fotózásunkról és a csoda ruhámról. Szeretném megköszönni a profi munkátokat és azt, hogy én viselhettem először ezt a gyönyörűséget. Nem túlzok, mikor azt mondom mindenki el volt ájulva tőle. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is ekkora sikere lesz, mint esetemben, mert tényleg nagyon különleges darab. Köszönöm nektek a felejthetetlen élményt, amit a ruha és annak viselése nyújtott számomra.
Máris hiányzik!

Roberta „

Jakkel Nóra

“ Nagyon köszönöm Vera Neked és a La femme Csapatának a sok segítséget, rugalmasságot és türelmet! Az Esküvőnket végül harmadik próbálkozásra sikerült megvalósítanunk, de a vártnál sokkal tökéletesebben sikerült. Ez a csodálatos ruhám és a La femme szalon nélkül biztosan nem így sikerült volna. Szóval még egyszer szeretnék megköszönni Nektek mindent!
A variálásom és a ruhacsere ellenére is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok, a menyasszonyi ruhám pedig valami csoda volt!!! ”

Petneházi Anna

“Hálával és köszönettel tartozom a csodás ruhámért. Azt hiszem, nem véletlen, hogy bár a La femme volt az első szalon, ahol jártam, már az első alkalom elég volt ahhoz, hogy megbizonyosodjam róla, jó kezekben vagyok és megtaláltam A ruhát. Tényleg létezik a "mondj igent a ruhára" érzés, köszönöm Nektek, hogy ezt átélhettem. A ruha csodás, igazán elegáns és letisztult, pont amilyenre vágytam, királynőnek éreztem benne magam. A legnagyobb bók mégis az volt, hogy megerősítették: "Annás".
Köszönöm a kedvességet, segítséget.

Petneházi Anna ”

Hudákné Debreczeni Nóri

„ Kedves La femme! Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a csodálatos Rosa Clara ruhát viselhettem. Különleges érzés volt elsőként viselni, a férjem és a vendégek is el voltak ájulva tőle. Köszönöm a kedvességeteket és a türelmeteket. Több kör volt, de megtaláltam A Ruhát!
Millió puszi Nektek,
Hudákné Debreczeni Nóri „

Uhrin Csenge

"Kedves La Femme csapat!
A Fleur ruhát választottam nálatok, egyszerűen csodálatos volt! Mindenki dicsérte, tökéletesen passzolt rám.

Uhrin Csenge „

Katrin Ilona

" Kedves Vera,
Szeretnék néhány képet küldeni Nektek a nagy napunkról. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! A vendégek azt mondták, hogy ennél hozzám illőbb ruhát választani se tudtam volna.

Üdvözlettel, Katrin Ilona"

Vargáné Baranyi Marietta

" Kedves La femme Csapat!
Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani a kedvességért és szakértelemért, amit a szalonban kaptam. Igazi hercegnőnek éreztem magamat a Nagy Napon ebben a csodálatos ruhában. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalont, aki még keresi az álom ruháját, itt biztosan megtalálja!

Egy boldog feleség: Marietta "

Lund Bogi

„ Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Tőletek béreltem ruhát! ”

Tóth-Tugyi Lilla

" Kedves Vera és La femme lányok!

Szeretném nektek megköszönni a csodaszép álomruhát, amit kaptam tőletek.
Szeretnék küldeni nektek pár képet, hogy lássátok milyen felejthetetlenné tettétek nekem ezt a napot a ruhával. Rengeteg Menyasszonyt kívánok nektek és sok-sok áldást a munkátokra.
Fantasztikusak vagytok.

Egy boldog feleség:
Tóth-Tugyi Lilla "

Dobi-Musat Andrea

" Kedves Vera, Kedves La femme!
Szeretnék köszönetet mondani a tőletek kapott kedvességért, profizmusért és türelemért, amivel sikerült kiválasztanom azt a ruhát, aminek minden milliméterét tökéletesen magaménak érezhettem! Imádtam, hogy egy ennyire különleges ruhát vehettem fel a nagy napra! A szalonban minden alkalommal teljes figyelmet kaptam! Köszönet még egyszer mindenkinek!

Dobi-Musat Andrea "

Kollár-Vincze Adrienn

" Kedves La femme Csapat!
Tiszta szívből hálás vagyok nektek azért, hogy Életem egyik legszebb napján, ebben a csodában mondhattam ki a boldogító IGENT! Az első perctől kezdve profi kezekben éreztem magam, így sikerült kiválasztanom mondhatni elsőre, a tökéletes ruhát! A ruhámat mindenki dicsérte, hiszen tényleg meseszép volt, gyönyörűen ki volt dolgozva, minden egyes apró csipke rajta!
Nagyon hálás vagyok, és köszönök mindent!
Sok-sok menyasszonyt kívánok még nektek a közeljövőben is!

Ui: egy boldog feleség, Adrienn „

Bedő-Gál Noémi

" Kedves La femme!
Ezúton is szeretném megköszönni a csapatnak a 07.30-ai esküvőmre készített tökéletes Morilee Starlet ruhát! Igazi álomruha volt, a férjem csak az oltár előtt látott benne először, meg is könnyezte a pillanatot. Végig profi kiszolgálást, pontosságot, figyelmet és kedvességet kaptam Önöktől. Az ajándékba kapott kiskönyv is nagyon hasznos volt. Mindenkinek szívből gratulálok, kívánom, hogy minden Önökhöz érkező menyasszony nagy napját tegyék ugyanilyen boldoggá, ahogyan az enyémet tették.
Szép napot és további jó munkát kívánok,

Bedő-Gál Noémi "

Bencze Csilla

“ Kedves Lányok!
Nagyon-nagyon köszönöm még egyszer a Tőletek kölcsönzött álomruhát. Nagyon sok dicséretet zsebeltem be köszönhetően a csodaszép, különleges fazonú Rosa Clara ruhának. Már az esküvő tervezés elejétől sejtettem, hogy a La femme esküvői ruhaszalon stílusilag, minőségileg megfelelő lesz a számomra, és ez be is igazolódott.
Minden ruhátok gyönyörű, de ez szerelem volt első látásra!
Mellékletben küldök pár képet nektek a kreatív fotózásról.
Ígérem, viszem tovább a jó híreteket! ”

Leveleki Ramóna

A La femme volt az egyetlen szalon, amelyet meglátogattam. Éreztem, hogy itt megtalálom majd azt, amit keresek. Lenyűgözött az elegáns környezet, a szakértelmetek, a kedvesség és odafigyelés, amit Tőletek kaptam. A férjem első mondata, amikor a ruhában először látott az volt, hogy "Ilyen ruhában képzeltelek el!".

Máté-Usztics Zsanett

Szívvel-lélekkel azon vagytok, hogy a legjobbat nyújtsátok számunkra, amiért menyasszonyként nem lehettem elég hálás! A ruhám első látásra szerelem volt, akárcsak a férjem, aki odáig volt a ruhaválasztásomért.

Révész Sára Eszter

Annyira megtisztelve érzem magam, hogy felavathattam ezt a csoda Timbal ruhát! Komolyan királynő voltam benne és kiváltotta az emberekből azt a bizonyos "hűhá-t". Irtó hálás vagyok, hogy ragyoghattam miattatok a nagy napomon! Ez a ruha egy csoda volt.

Gulyás Vivien

Hálás vagyok, hogy megtaláltam azt a ruhát, amiben férjhez szerettem volna menni. Nagyon jó érzés volt, hogy én lehettem az első menyasszony ebben a ruhában!! Köszönöm a profi munkát, az átalakítás mindig egy varázslat lesz számomra.

Váradi Szidónia

Türelemmel adtátok rám egyik ruhát a másik után, biztattatok, hogy olyat válasszak, amelyben igazán azt érzem, igen ez én vagyok! Végül sikerült megtalálnom A Ruhát a Nagy Napra! Csodásan éreztem magam benne, illetve mindenki a csodájára járt. Tökéletesen állt, amit ugyancsak nektek köszönhetek, mert nagy szakértelemmel rendelkező csapat vagytok!

Juhász Lakos Andrea

A Nagy Napon annyi bókot gyűjtöttem be, mint még soha és a világ leggyönyörűbb menyasszonyának éreztem magam. Még most is összeszorul a torkom, annyira jó érzés volt... úgy érezhettem magam, ahogy elképzeltem. Volt, aki rám nézett és annyit kérdezett, hogy La femme?

Kiss-Kártik Mónika

Sziasztok!

Alig vártam, hogy megírhassam ezt a levelet és megmutathassam a képeket nektek! Mert ha Ti nem lennétek, akkor ezek a gyönyörű képek sem születhettek volna meg! Fogadjátok szeretettel!

Kiss-Kártik Mónika, Polgár

Vágó Orsolya

Kedves Vera és La femme hölgyek!

Szeretném még egyszer megköszönni a rengeteg szeretetet, türelmet, és a szakértelmet, amivel vártatok engem a nagy napon és most itt nem az esküvőre gondolok, hanem a ruha kiválasztásának a napjára - véleményem szerint ugyanis ez a momentum ugyanolyan fontos, akár az esküvő napja. Nálatok sikerült megtalálnom "A Ruhát", ami tökéletesen állt, imádtam viselni és persze elmondhatatlanul boldog voltam a sok-sok pozitív visszajelzés hallatán.
Emlékszem, a szalonba belépve egyből az Amelie-n akadt meg a szemem, ám éppen egy másik menyasszony próbálta.
Felpróbáltam még 3-4 ruhát előtte, de közben folyamatosan figyeltem ezt a ruhát a másik lányon és rettenetesen izgultam, hogy mi lesz a sorsa, de végül felszabadult. Felpróbáltam és éreztem, hogy nálam lesz a legjobb helye ennek a csodának.
Köszönöm a rugalmasságotokat is, nagyon sokat jelentett, hogy 1000 km-rel messzebbről is meg tudtam beszélni veletek mindent és nyugodt lehettem afelől, hogy minden rendben lesz a nagy napon.
Küldök pár képet a ruháról, rólunk. Igyekeztem nem csak kreatív fotókat küldeni, hogy Ti is láthassátok, nincs olyan helyzet, perspektíva, ahonnan nézve ez a ruha ne lenne gyönyörű.

Kívánom Nektek, hogy haladjatok tovább ezen az úton, sok-sok elégedett menyasszonnyal, igazolva ezzel is, hogy a La femme Debrecen legnagyszerűbb esküvői szalonja!

Vágó Orsolya, Debrecen

Csiszár-Kis Melinda

Szívből ajánlom mindenkinek a szalont. Csodás ruhák, szakmai hozzáértés, profi csapat jellemzi őket. Pont olyan ruhát találtam náluk, amilyen az egyéniségem. Mindenben nagyon korrektek voltak, végtelen türelemmel segítettek mindenben.
Ha még egyszer lenne esküvőm szintén ebbe a szalonba jönnék, ugyanezért a ruháért, de az esküvőmre Julikát, az egyik munkatársat is magammal vinném, mert senki úgy nem tudott a ruhámhoz nyúlni, segíteni rám igazítani, mint Ő! Nagyon hiányzott!
Köszönöm az egész csapat munkáját! Fantasztikusak, messze a legjobb szolgáltatók a környéken!

Csiszár-Kis Melinda, Hajdúszoboszló

Mónus-Sebők Anita

Kedves Vera!

Szeretnék küldeni néhány képet az esküvőnkről. Imádtam a ruhámat, nagyon kényelmes volt és rengeteg elismerést kaptam érte, ami a Ti érdemetek is! Köszönöm a nyugodt és jó hangulatú ruhapróbákat; örülök, hogy nálatok találtam meg az Igazi Ruhát.
Puszillak Titeket!

Mónus-Sebők Anita, Karcag

Kiss Viktória

Kedves La femme!

Ezekkel a csodálatos képekkel szeretném Nektek megköszönni, hogy a nagy napunkon a La femme ruhájában tündökölhettem, mellyel hozzájárultatok egy felejthetetlen élményhez. A hercegnői feeling végig kísért, amíg csak viselhettem!

Kiss Viktória, Debrecen

Kiss-Virág Bettina

Kedves Lányok!

Szeretném mégegyszer megköszönni a segítségeteket, a ruha tökéletesen illet hozzám és az elképzeléseimhez.
A méretre igazítás pedig hibátlanul sikerült. Az általatok ajánlott cipőben pedig végig tudtam bulizni az estét, nagyon kényelmes volt. Nyugodt szívvel tudom a szalont bárkinek ajánlani, mert a menyasszonyok biztosan megtalálják a hozzájuk illő ruhát.

Köszönöm, Betti

Kiss-Virág Bettina, Miskolc

Diószegi-Nagy Flóra

Kedves Vera, kedves La femme szalon!

Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy álmaim ruháját viselhettem a nagy napunkon. A Párom, és a Vendégek is odáig voltak a ruháért, azt mondták, hogy egy nagyon "Flórás" ruhát sikerült választanom. Sosem fogom elfelejteni azt a kedvességet és profizmust, amit Tőletek kaptam! Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel:
Diószegi-Nagy Flóra, Derecske

Kürti-Lajmán Eszter

Kedves Vera!

Köszönöm a csodaszép ruhámat és kedvességet, amit kaptam a szalonban. Úgy éreztem magam benne, mint egy királynő és mások is annak láttak!

Kürti-Lajmán Eszter, Budapest

Halasi-Magyar Zsuzsanna

Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a csodás Mori Lee ruhát viselhettem életem legcsodálatosabb napján! Köszönöm a szakértelmeteket, türelmeteket és kedvességeteket!
Millió puszi!

Halasi-Magyar Zsuzsi, Nyíradony

Fekete-Herman Krisztina

Szia Vera!

Ezennel szeretném meg köszönni nektek azt a kedvességet és profizmust, amivel mindig fogadtatok!!!
Életem legcsodálatosabb napja a ruhámtól lett tökéletes!!!
Ez az érzés nem megfogalmazható... egyszerűen maga a CSODA!
Úgy éreztem magam, mint egy igazi királynő és ezt nektek köszönhetem!!
Millió puszi nektek és maradjon minden és mindenki olyan amilyen most, mert ettől vagytok TI a La femme! ❤️❤️❤️

Fekete - Herman Krisztina, Nyíradony

Vavrekné Benyó Eszter

Drága Vera! ❤

Nem felejtkeztem meg RÓLATOK !!!
Csupán ez időszak alatt olyan sok minden dolog össze jött, hogy nem volt megfelelő pillanat, amikor el tudtam volna mondani azt, hogy nekünk is meg volt a NAGY napunk!!!
Imádtam a június 7.-ét!!! És tényleg BÜSZKÉN jelenthetem ki, hogy a legeslegszebb Hercegnőnek éreztem magam a NAGY napon pláne, hogy sajátomként viselhettem A ruhámat!!!
Köszönettel tartozom még egyszer Nektek a sok-sok segítségért és odafigyelésért!!! ❤ ❤ ❤

Puszi!

Vavrekné Benyó Eszter, Erdőbénye

Boros-Nagy Nóra

Drága La femme Csapat!

Még egyszer szeretném Nektek megköszönni a gyönyörű hercegnő ruhát, a profizmust és a rengeteg kedvességet!
A ruhám nem csak csodaszép volt, de tökéletesen tartott egész nap és imádtam viselni!
Kérlek, fogadjátok szeretettel a képeket. :)
Ráadásként csatolok egy képet a cipőmről is, ami szép kiegészítője volt a mesebeli Hercegnő szettemnek. :)

Szeretettel,
Boros-Nagy Nóri, Cambridge

Balbin-Kiss Nóri

Kedves Vera, kedves La femme szalon!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni azt a végtelen profizmust és kedvességet, amit Tőletek kaptam. Hála Nektek, a világ leggyönyörűbb ruháját viselhettem életem egyik legszebb napján.

Mégegyszer köszönöm!

Balbin-Kiss Nóri, Nyíregyháza

Balla-Árva Aletta

Kedves La femme lányok!

Nagyon hálás vagyok azért, hogy felejthetetlenné tettétek számomra ezt a napot! Már az első találkozás alkalmával tudtam, hogy megtaláltam “álmaim” ruháját! Figyelmességeteket, kedves segítségeteket ezúton is csak köszönni tudom!
Ti vagytok a legjobbak! Köszönöm!❤️

Balla-Árva Aletta, Eger

Fábián-Orosz Andrea

Rugalmasak vagytok, ami nagyon fontos szerintem! A lehető legszélesebb körben minden igényt kielégítő ruhakollekcióval rendelkeztek, neves tervezők ruháit sorakoztatjátok fel a szalonban, amik a legminőségibb és egyedibb anyagokból készülnek! Nálatok a szalonban és ezekben a csodálatos ruhákban tényleg nagyon különlegesnek érezhetik magukat a menyasszonyok! Hihetetlen kedvességgel fordultok a vendégekhez, ami szintén nagyon fontos szempont! Hozzátok szívesen megy az ember! A méretekről pedig csak annyit, hogy én egy nagy méretű ruhát választottam, ami óriási volt rám, mikor felpróbáltam, de nem jelentett egy pillanatig sem problémát, olyan profi módon szabtátok rám, hogy senki nem mondta volna meg, hogy ez a ruha nem rám készült!

Szeretettel ölellek Titeket!

Fábián-Orosz Andrea, Hernádnémeti

Illés-Brendzsák Aletta

Kedves Vera és La femme Lányok! ❤️
Szeretnék Nektek köszönetet mond
ani az álom menyasszonyiruhámért. Egész életemben nem kaptam még annyi dicséretet és bókot mint abban a ruhában az esküvőnk napján. Még a férfi vendégek közül is többen kiemelték milyen gyönyörű ruha.
A férjem pedig teljesen el volt ájulva tőle. Imádtam hordani, hiszen annyira az én stílusom.

Nagyon köszönöm a kedvességeteket és a türelmeteket, még sok-sok boldog és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek, hiszen csodálatos, amit nap mint nap véghez visztek.

Kovács-Drágossy Judit

Drága Vera és Lányok!

Vissza nézve a képeket még mindig ámulok, hogy ezek tényleg mi voltunk... A ruhám, a kiegészítők, az a csodaszép tiarám és ezt mind Nektek köszönhetem!!! Kihoztátok belőlem azt a pluszt, ami talán valahol mélyen bennem volt, csak én se hittem el, de most hercegnőnek éreztem magam egy napra és ezt igyekszem magammal vinni az előttem álló úton.
Nagyon köszönöm, minden kedves és biztató szavaitok, velem való jóságotok!

Soha el nem felejtelek benneteket és a tündéri kis szalonod! ❤️

Kovács-Drágossy Judit, Munkás

Prostyák Vivien

Sziasztok!

Szeretnék nektek köszönetet mondani mindenért, amit értem tettetek! A legjobb választás volt, hogy hozzátok mentem. Igazán hercegnőnek érezhettem egy napra magamat és mindenki csodálta a ruhámat.

Szeretnék csupa jót kívánni nektek, mert megérdemlitek! ❤️

Prostyák Vivien, Debrecen

Kissné Erdei Edina

Kedves La femme Szalon, kedves Lányok!

Hálámat, és köszönetemet szeretném kifejezni. A ruhám egyszerűen tökéletes volt, mást nem is tudtam volna magamon elképzelni, tükrözi az egyéniségemet, nagyon jól éreztem magam benne, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.
A legelső próbától kezdve minden leendő menyasszonynak jó szívvel ajánlom a szalont, mert egészen biztosan megtalálja mindenki az egyéniségének megfelelő ruhát. A RUHÁT

Szőkéné Kiss Judit

Kedves La Femme lányok!

Szeretném nektek megköszönni a sok segítséget, amit tőletek kaptam életem legszebb napjához. Morilee Kathleen ruháját egy valóra vált álom volt viselni.
Mikor először léptem be hozzátok és megláttam a ruhát már akkor éreztem, hogy ez szerelem első látásra.
A nagy napon igazi hercegnőnek éreztem magam.

Szőkéné Kiss Judit, Budapest

Kissné Apperger Adrienn

Kedves Vera és La femme csapata!

Szeretném megköszönni a sok segítséget a hihetetlen türelmet és a fantasztikus ruhapróbákat! Nálatok megtaláltam állmaim legszebb ruháját és tudom a legjobb döntést hoztam, hogy titeket választottalak!
Mikor beléptem hozzátok, mintha egy mese országba csöppentem volna! A nagy napon igazi hercegnő lehettem!
Örök emlék marad a veletek töltött idő. A képek pedig a bizonyíték! Annyira köszönöm nektek! További jó munkát kívánok!

Kissné Apperger Adrienn, Debrecen

Hódos-Varga Ilona

Kedves Vera!

Ahogy ígértem, küldök néhány fotót! Köszönöm, a csodás ruhát, a sok munkát, amit belefektettek, hogy mindenhol úgy álljon rajtam, ahogy annak állnia kellett! "

Hódos-Varga Ilona, Nagyhegyes

Dr. Szabó Tímea

Nagyon köszönöm ezt a csodát, fantasztikus érzés volt viselni!

Dr. Szabó Tímea, Nyíregyháza

Gál-Türk Gerda

Kedves Vera!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni, hogy még csodálatosabbá tettétek a Nagy Napot, és az ezt megelőző ruhapróbákon a profizmusotokat és kedvességeteket! A RUHA valami gyönyörű volt, imádtam benne minden percet, de ezt a képek is tükrözik!
A La femme szalon a legjobb döntés volt!

Köszönöm!

Gál-Türk Gerda, Nyírtelek

Cseke-Gergely Boglárka

Köszönöm a csodálatos ruhát a La femme szalon kedves munkatársinak, jó szívvel ajánlom őket!

Cseke-Gergely Boglárka, Budapest

Pásztor-Rigó Nikolett

Kedves La Femme csapat!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek azt a végtelen türelmet, profizmust amivel elárasztottatok már az első pillanattól kezdve. Minden alkalommal amikor nálatok jártam éreztem, hogy a lehető legjobb döntést hoztam.
A ruhám pedig szerelem volt első és sokadik látásra is. Köszönöm, hogy egy napra igazi királylánynak érezhettem magam. A legnagyobb bókot pedig az újdonsült férjemtől kaptam, aki csak annyit mondott… kár, hogy ezt a ruhát nem tarthatod meg, minden nap megcsodálnálak benne.

Köszönök mindent!

Pásztor-Rigó Nikolett, Budapest

Nehéz-Túri Judit

Kedves Vera!

Nemrég kaptuk meg az esküvői fotóinkat. Szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhát, a legjobb választás volt, megérte az idő elutazni hozzátok érte Debrecenbe, most sem döntenék máshogy!

Nehéz-Túri Judit, Hódmezővásárhely

Ács-Székely Cintia

Köszönök szépen megegyszer mindent, örülök, hogy nálatok bukkantam rá a csoda rucikámra. Csak egyetlen egy rossz volt az egészben, hogy vissza kellett vinni és már nem lehet velem.

Imádtam!

Ács-Székely Cintia, Debrecen

Makray Jennifer

Iszonyat jó döntés volt ez a ruha! Első látásra szerelem, nem is néztem többet,
tudtam, hogy tökéletes lesz! Mindenki oda volt érte! Ami számomra nagyon kellemes meglepetés volt, hogy egyáltalán nem érzetem a súlyát!

Makray Jennifer, Debrecen

Simon Kitti Eszter

Kedves La femme Lányok!

Szeretnék nektek küldeni 1-2 fotót a ruháról, amit tőletek "kaptam". Azt hiszem, a képek elmondják, hogy milyen nagy tisztelettel és büszkeséggel viseltem. Teljes őszinteséggel fogom ajánlani a szalont!
Köszönöm szépen.

Simon Kitti Eszter, Nyírlövő

Varga-Rózsa Barbara

Egyszerűen csak szuperlatívuszokban tudok a La femme Szalonról beszélni.
Szakértelem és profizmus párosul mérhetetlen nagy kedvességgel. Vera és csapata egyszerűen csodásak. A ruhák álomszépek és minőségiek. Annyit tudok mondani, Kedves Újdonsült Menyasszony, itt a legjobb helyen jársz.

Varga-Rózsa Barbara, Debrecen

Buczi-Nagy Henriett

Debrecen ékszerdoboza, a menyasszonyi szalonok igazgyöngye!

Egy csodaország, ahol a hozzám hasonló önbizalomhiányos menyasszonyok magabiztos királynőként távoznak az ajtóból kilépve. Egy hely, ahol kéz a kézben jár a profizmus, végtelen türelem, segítőkészség, rugalmasság, kifinomult elegancia, széles körű választék és ahol Te vagy a főszereplő és minden csakis Rólad szól.

Köszönöm ezt a fantasztikus élményt, endorfin bombát, amivel megajándékoztatok! Megtaláltam A „RUHÁT", A „SZALONBAN"! Kívánom mindenkinek, hogy hasonló boldog perceket éljen át menyasszonyi ruha keresés közben!

Én mindenképpen titeket foglak ajánlani mindenkinek, hiszen ruhapróbám első és utolsó állomása is ti voltatok.

Köszönöm!

Buczi-Nagy Henriett, Berettyóújfalu

Simon-Rácsai Enikő

Mindenkinek szívből ajánlom a La femme szalont, maximális szakértelem, kedvesség, odafigyelés, segítőkészség és végtelen türelem jellemzi Verát és csapatát. Már az első alkalommal megtaláltam A ruhát, ami meseszép volt! Az esküvő napján nagyon sokan megjegyezték mennyire szép és különleges ruhám van.
Menyasszonyok, ha olyan nyugodtak akartok lenni, mint amilyen én voltam a ruhaválasztást illetően, akkor nézzetek be a szalonba, mert biztos, hogy megtaláljátok a gyönyörű ruhák közül az igazit!❤️

Simon-Rácsai Enikő, Debrecen

Brondics-Szabó Evelin

Kedves La femme szalon, Kedves Veronika!

Egyedülálló az Önök szalonja. Bizonytalan voltam az igazi ruhám kiválasztásában, volt amelyik elölről tetszett, volt amelyik hátulról de olyan nem volt, amely tökéletes lett volna...
Veronika tanácsára megvártam az új kollekciót, ahol is megpillantottam az álomruhát az Enzoani Mc’ Kinley-t. Fel is vettem azonnal a kapcsolatot az Önök szalonjával, ahol Veronika nagyon készségesen felajánlott nekem több opciót, és egy olyan lehetőséget is, hogy kibérelhetem első felvételre ezt a ruhát. Országos szinten nem volt még egy ilyen az általam megkérdezett szalonok között.

Emellett végtelen türelemmel es kedvességgel voltak mindvégig velem.

Köszönöm a lehetőséget és hogy az álmomat valóra váltották.

Brondics-Szabó Evelin, Nyíregyháza

Szigeti-Gulyás Lilla

Amikor kitűztük az esküvő napját volt egy elképzelésünk arról a napról! A készülődésről, a szertartásról, a lakodalomról, a dekorációról, a vendéglátásról, amivel kedves vendégeinket kápráztatjuk el, és nem utolsó sorban nekünk is örömet okoz. Leginkább a ruha kiválasztását vártam a legjobban. Ha megkérdezték tőlem, hogy milyen ruhát szeretnék akkor azt válaszoltam, hogy olyan “Lillásat”. Akik ismernek azok mosolygósan azt válaszolták,hogy “tudom” Először a Lafemmeszalont kerestem meg, amit szimpatikus helynek éreztem. Nagy izgalommal vártam a napot amikor kiválaszthatom a ruhát, amiben majd azon a “nagy napon” különlegesnek érezhetem magam. Olyan ruhát szerettem volna, amiben szépnek és egyedinek érzem magam, ami tükrözi az egyéniségemet, amivel meghódíthatom a férjemet és egyben megtisztelem ezzel őt, a vendégeinket és magát a házasságkötésünket. Kedvesen és segítőkészen fogadtak az üzletben. Nyugtatóan hatottak ránk az üzlet színei, letisztultsága. Sok gyönyörű ruha közül néhányat felpróbáltam, míg azt nem éreztem, hogy az az enyém. Ebben különlegesnek éreztem magam, elképzeltem hozza a frizurát, sminket, kiegészítőket. Boldogan vártam a napot, amikor felvehetem és kíváncsi voltam elsősorban a vőlegényem reakciójára. Kiegyensúlyozottnak és szépnek éreztem magam benne Ő pedig a könnyeivel küszködve ölelt át, ami kifejezte, hogy milyen csodálatosnak lát. Sok elismerő dicséretet kaptam, amiben kifejezték mennyire szép és mennyire “Lillás” a ruha. A fotózáson, a szertartáson és a lakodalomban is jól éreztem magam benne, boldogan,hiányérzet nélkül éltem meg a menyasszonyságomat. A ruha is hozzájárult ahhoz, hogy ez a nap olyan lett amilyennek elképzeltük. Mindenkinek kívánok egy ilyet napot az életében. Örömmel és meghatottsággal gondolunk vissza erre. Köszönjük ezt a La femme szalonnak is, köszönjük a segítséget, köszönjük, hogy hozzájárultak , hogy tökéletes legyen ez a nap!

Karcag, 2017.09.09.

Kovácsné Kőrösi Anna

Fantasztikus élmény volt a szalonban lenni és átélni ezt a mesebeli csodát. A ruhám egy gyönyörű csipke ruha egy gyönyörű uszállyal. A Kamilla ruhát felpróbálva éreztem magam gyönyörűnek. Köszönöm nektek a türelmet és az odaadó munkátokat. A ti szakmátok ha lehet annak hívni egy csodálatos hivatás.Kedvet kaptam hozzá hogy én is ezt a hivatást üzem hogy minden nap átélhessem a csodát. Biztos vagyok benne hogy nem könnyű,de mikor látod a menyasszonyok arcát mikor megtalálják a ruhájukat mindenért kárpótol.

Köszönettel: Kőrösi Anna Ilona

Karcag, 2017.06.17.

Bacsa Ditti

Kedves Vera és Julika, drága La Femme lányok!

Nagyon sok hálával tartozom, amiért végigkísértetek egy több hónapos folyamaton (időnként rögös, kételyekkel teli úton), es hozzájárultatok egy tökéletes végeredményhez.
Több szalonban is próbáltam ruhát, de sokszor ereztem azt, hogy futószalagon vagyok. Nálatok azt éreztem, hogy megnyugodhatok, hogy kérdezhetek bármit, hogy jó kezekben vagyok, meg nem utolsó sorban, hogy annyi elképesztően szép ruha van, hogy kizárt, hogy ne innen válasszak!

Köszönöm a végtelenül nagy precizitást, amivel minden részletre figyeltetek, és köszönöm a rugalmasságot is! Én már azt hittem, hogy megtaláltam az „igazi”-t, de amikor még mindig volt bennem néhány apró kétely, Vera biztatott, hogy merjek változtatni. Végül egy olyan ruhára esett a választásom, amelyet nem feltétlenül választottam volna kép alapján, de felvéve azt éreztem, hogy tökéletes. Az egy dolog, hogy a ruha gyönyörű volt, de ezen felül valóban ott hangsúlyozott, ahol kellett. Nagyon bíztatok minden menyasszonyt, hogy hiába találod ki előre, hogy például mindenképpen sellő fazonban szeretnél férjhez menni, lehet, hogy valójában egy A-vonalú szoknya lesz a nyerő. Érdemes mindenképpen több eltérő fazont felpróbálni.

Nagyon tetszett, hogy a bérleti árban benne voltak az alap kiegészítők is, így nem kellett külön felsőért, boleróért szaladgálnom. Es itt muszáj megemlítenem, hogy a ruha mellett mennyi dicséretet kapott a kabátka, amit az Egri Bazilikában a templomi szertartás alatt viseltem. Korábban abszolút alábecsültem ennek a ruhadarabnak a jelentőséget, de tulajdonkeppen ez a ruhadarab, amiben bevonulsz és a vendégek nagy része először megpillant. Mindenki, köztük a barátom, akarom mondani a férjem is odáig volt, hogy mennyire elegáns, klasszikus szabás.

A ruhámban imádtam, hogy egyszerre érezhettem magam királynőnek, ugyanakkor „sportos” is volt, es végtelenül kényelmes. Szuperül tudtam táncolni benne. Ez nagyon fontos. Még az egyik első ruhapróbán belebújtam egy elképesztően mesés, de „hatalmas” darabba. Mindannyian egyet értettünk, hogy nagyon jól állt, viszont túlságosan nehéz volt . Ha csak egy rövid szertartásra viseltem volna, meg a fotózáshoz, akkor be mertem volna vállalni, de 10 órán keresztül, egy bohémabb helyszínen túlságosan terhes lett volna a viselése. Elkerülhetetlen, hogy a ruha illeszkedjen a vacsora és a buli helyszínéhez.

Minden menyasszonynak csak ajánlani tudlak Titeket!

Köszönök mindent!
Ditti

Debrecen, 2017.09.16.

Fekete Matyi Tímea

Kedves La Femme csapat!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni, hogy a nagy napunkon a világ legszebb menyasszonyának érezhettem magam! Kedvességetek és türelmetek határtalan!! Az ember igazán különlegesnek érzi magát nálatok! Örülök,hogy rátok találtam, és egy igazán különleges ruhára akadtam. Soha nem éreztem még magam ennyire gyönyörűnek!

Köszönöm ezt Nektek!

Itzehoe, 2017.08.26.

esküvői ruha, menyasszonyi ruha Debrecen - La femme esküvői ruha szalon

esküvői ruha kölcsönzés és vásárlás La femme szalon Debrecen

különleges menyasszonyi ruhák, prémium méretreigazítás

Kapcsolat


hello@lafemmeszalon.hu

4025 Debrecen Piac u. 81./1.

Telefon: + 36 30 2516518


Felhasználási feltételek
Adatvédelmi Nyilatkozat

Média megjelenések

Viasat3
Fórum Debrecen
Alföld TV
Esküvői Trend Magazin
Esküvői Divat Magazin
Magyar Esküvő
Weboldalunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket (cookie) használ. A Weboldal használatával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti - kezelésre vonatkozó irányelveket. Tovább olvasom >>