Full service esküvői ruhaszalon

Attól a perctől, hogy beleszeretsz a tökéletes esküvői ruhába, arra gondolsz, hogy gyönyörű leszel benne és hatalmas élmény lesz egész nap viselni! Azonban ha a viseletedhez kényelmetlenség érzése párosul, attól elhalványul a ruha szépsége.

A menyasszonynak szüksége van arra a nyugalomra, amit egy jól előkészített esküvői ruha adhat.


Ahhoz azonban, hogy a ruha tökéletessé váljon a számodra, szükséged lesz méretre igazítására.

Nekünk is ugyanúgy fontos a ruhád sikere, mint neked!

Ezért létrehoztuk a szalonunk saját, egyedi szolgáltatását, a Full Service szolgáltatást, ami egy maximális viselet élményt jelent.

Nem csupán egy hétköznapi méretre igazítást, hanem prémium színvonalú ruha szervizt kapsz a kiválasztott esküvői ruhád mellé.

Mitől lesz más a Te esküvői ruhád?

Tudjuk mi kell ahhoz, hogy a ruha teljesítse a várakozásaidat és vonzónak érezd magad benne.

Nem csupán szép ruhát viselsz majd, hanem olyat, ami a legelőnyösebb adottságaidat fogja felerősíteni! A ruha előkészítése során kipróbált és jól bevált méretre igazítási megoldásokkal gondoskodunk a hibátlan alakodról, amihez a legnagyobb nemzetközi tervezők sziluett formáló ötleteit használjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a könnyen kezelhető uszályodra és arra, hogy az elkészült ruha tökéletesen illeszkedjen.

Végeredményben nem csak látványosan szebb és könnyen viselhető darabot kapsz, de le fognak egyszerűsödni a menyasszonyi ruha viselés körüli feladatok is.

Például, a koszorús lányaidnak nem kell egész nap őriznie, hogy a ruhád tökéletesen álljon. A fotózás gördülékeny, az esküvői tánc pedig fesztelen és könnyű lesz.

Hogyan lehet részed a Full Service szolgáltatásban?

A kiválasztott ruhádat ezzel a gondossággal készítjük elő számodra, tehát a Full Service szolgáltatásunk a menyasszonyi ruhád részét képezi.

Szerintünk ez nem is lehet másképp!

Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint várni a méretre igazítást, ahol megosztjuk veled a szakmai tanácsainkat és megalkotjuk számodra a leghozzádillőbb ruhát.
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel:

Nyitvatartás


Hétfő-Péntek: 10.00 - 17.30
Szombat: 9.00 - 13.00
Vasárnap: Zárva

Bejelentkezés


Telefonszám: +36 30 251 65 18
E-mail: hello@lafemmeszalon.hu
Címünk: Debrecen, Piac utca 81. Fszt./1.
Kérdésed van? Írj nekünk!

La Femme Esküvői Ruhaszalon nagyobb térképen való megjelenítése
La femme szalon a Facebookon:
Kérdésed van? Írj nekünk!